Granule pre andulky a malé papagáje Versele-Laga Nutribird B14 3kg

Kód: 422102
Neohodnotené
€19,90 / ks
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
2.4.2024

Kompletné krmivo pre vtáctvo - granule pre andulky a malé papagáje. Balenie: 3kg

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

Krmivo NutriBird B14 pre andulky a amlé papagáje na denné kŕmenie v 3kgbalení

Granule s vedecky schváleným zložením, založené na vybraných druhoch zrna, čerstvom ovocí a prose (až 50%). Obsahuje zložku Florastimul, ktorá podporuje črevnú flóru a chráni proti črevným ochoreniam. Pokiaľ vták nie je zvyknutý na tento druh kŕmenia, musí byť prechod na kŕmenie granulami postupný.

Nové, farebné prevedenie granúl pre andulky a malé papagáje. Pelety s vedecky schváleným zložením, založené na vybraných druhoch zrnačerstvom ovocí arašidoch. Obsahujú zložku Florastimul, ktorá podporuje črevnú flóru a chráni proti črevným ochoreniam.  Vedeli ste? Ak kŕmite granulami, váš papagáj dostáva v tomto spôsobe krmenia všetky potrebné živiny. V Holansku, Belgicku a USA popredný chovatelia kŕmia svojich operených priateľov iba granulami a tí sú v ideálnej kondícii počas celého roka (majú dobrý trus, krásne lesklé perie a výbornú kondíciu). Granule obsahujú ovocie, zrniny a vitamíny v presnom množstve ako papagáje potrebujú.

Čo robiť ak môj papagáj neprijíma granule? Ak Váš papagáj preferuje zrninovú smes alebo čerstvé ovocie, začnite pridávať niekoľko granulí do každej kŕmnej dávky a toto množstvo postupne zvyšujte. Docielite to, že Váš papagáj začne spoznávať vônu, tvar a farbu a granule a postupom času ich ochutná.

Skladovanie: Po otvorení balenia, doporučujeme presypanie zvyšku granulí do uzatvárateľnej nádoby (najlepšie sklenenej) a skladovať na suchom a chladnom mieste, tým zabezpečíte čestvosť.

Zloženie krmiva NuriBird B14: cereálie, zrniny, ovocie, zeleninové bielkovinové extrakty, cukor, minerály, L-lyzín, metionín, extrakt z yuccy, F-oligosacharidy, vitamíny

Balenie: 3kg

Výrobca: Versele-Laga (Belgicko)

Dodatočné parametre

Kategória: Krmivo pre papagáje a vtáky
Hmotnosť: 3.3 kg
Balenie: 3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: