Klietka pre malé papagáje a vtáky Montana Cages Finca II Play Platinum

Kód: K33012A
Neohodnotené
€490 / ks
Vypredané
Položka bola vypredaná…
Klietka pre stredné papagáje s ihriskom vo vrchnej časti klietky Montana cages Finca II Play, farba: Platinum (svetlá farba)

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

Klietka pre stredné papagáje s ihriskom vo vrchnej časti klietky Montana cages Finca II Play, farba: Platinum (svetlá farba)

Nová Finca II Play je výnimočná tým, že na vrchu klietky má ihrisko s dvoma bidlami na rôznych úrovniach, kde môže papagáj tráviť čas mimo klietky. Tento model dodávame vrátane roštu, nerezových misiek, lapačov, ktoré zabraňujú vypadnutiu zvyškov jedla a stabilného stojana na kolieskach, pre jednoduchú manipuláciu s klietkou. (bez dekorácie) AVILON® Powder Coating je spôsob práškového lakovania klietky, ktorý je absolútne netoxický a zároveň dokáže dlhšie bez poškodenia odolávať zobákom a pazúrom vašich operených miláčikov.

Balenie obsahuje:

  • nerezové misky
  • rošt
  • drevené hoblované bidlá
  • lapače nečistôt.

Čistenie voliéry Bežná dezinfekcia Vďaka pevnej dlhotrvajúcej farbe doporučujeme čistenie 1x denne jemným postriekaním spodných roštov vodou z rozprašovača. Nechajte vodu posobiť 5 min a iba zotrite papierovou alebo bavlnenou handričkou. Hrubšie znečistenie môžete odstrániť kefkou (s mäkkými štetinami) a horúcou vodou. Pri takejto starostlivosti o klietku bude voliéra pre vaše papagáje aj po nikoľkých rokoch ako nová.

Dôkladnú dezinfekciu doporučujeme 1x za 4-6 týždnov pomocou dezinfekcie F10 (môžete si zvoliť SC - bez saponátu alebo SCXD - so saponátom) jednoduchou aplikáciou z rozprašovača a nechajte pôšobiť. Tým zabezpečíte vašim opereným priateľom prevenciu pred baktériami a vírusmi.

Tip: Na základe našich skúseností sa nám grit osvedčil ako podstielka vo vaničke klietok pre papagáje, pretože grit veľmi dobre absorbuje vlhkosť. Denné čistenie je veľmi jednoduché pomocou napr. lopatky na čistenie mačacích toaliet. Klietka sa dá čistiť denne v priebehu niekoľkých minút. Zároveň grit velmi dobre obalí trus a popadané ovocie a potravu. Tým sa znižuje riziko šírenia plesní a baktérii.

Technické parametre Rozmer (Š x H x V):

  • 63 x 56 x 165 cm bez lapača
  • 77 x 71 x 165 s lapačom

Vnútorná výška: 84 cm

Rozostup mreží: 18 mm

Hrúbka drôtu: 3,5 mm

Hmotnosť: 35 kg

Farba: Platinum (svetlá farba) Vhodné pre: všetky stredné papagáje (korely, rozely, alexandrov., amazóniky..) Vyššie uvedené hodnoty sú orientačné! Na základe technického vylepšenia alebo variant zmeny vyhradené!

Dodatočné parametre

Kategória: Klietky, stojany a doplnky pre papagáje
Hmotnosť: 45 kg
Farba: sivá
Klietka: áno
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: