Krmivo pre kakadu a austrálske papagáje Versele-Laga Australian Parrot Mix 1 kg

Kód: 422212
Neohodnotené
€7,90 / ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.4.2024
Australian Parrot Loro Parque Mix - zmes pre veľké austrálske papagáje, napr. kakadu. Balenie 1kg

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

Versele-Laga  Australian Parrot Loro Parque Mix v 1kg balení- prémiová zmes pre veľké austrálske papagáje, napr. kakadu Obohatená zmes semien extrudovanými VAM-peletami pre austrálske veľké papagáje:

  • Obohatená zmes semien: vitamíny, aminokyseliny a minerály = optimálny stav
  • Semená vysokej kvality pre austrálskych papagájov (kakadu)
  • Vytvorené po konzultácii s vedeckým tímom Loro Parque (Tenerife)

Prečo môj papagáj nejze niektoré zrniny z krmiva a ako správne kŕmiť? je to ako z ľudmi :) - papagáje väčšinou zjedia iba to čo im chutí, ak je toho v miske dostatok. Ak váš papagáj konzumuje a vyberá iba niektoré zrniny, v prvom kroku znížte kŕmnu dávku a pokúste sa ho donútiť zvyšnú dávku dojesť. 

Koľko misiek je potrebných na potravu pre papagáje?

  • Mláďatá - v prípade, že máte doma čerstvo odstavené mláďa, môžete použiť 3 misky (na ovocie, vodu a zrniny). U mláďat je velmi dôležité, aby v období po odstave, čo najviac jedli. Stále kontrolujte úbytok krmiva, aby ste mali prehľad čo mláďa zje.
  • Dospeláci - u starších papagájoch doporučujeme 2 misky (či už chováte papagája ako single alebo v páre) - jednu na vodu a jednu na krmivo. Nedoporučujeme podávať krmivo do viac ako jednej misky, pretože nebudete mať prehľad čo a v akom množstve váš operený kamarát zjedol.   

Ake je u nás v Raji doporučené kŕmenie?

  • ráno podávajte čerstvé ovocie, mrazom sušené ovocie alebo granule. Ráno po spánku je potrebné doplniť vitamíny a spravne živiny a ráno sú papagáje hladné, takže možu do organizmu prijať to čo je pre nich dôležité.
  • poobede im ponúknite zrninovú zmes "na dojedenie sa" - ak vám zostali granule alebo mrazom sušené ovocie, zvyšok zmiešajte so zrnom.
  • a samozrejme nezabudnite na čerstvú vodu :)

Skladovanie: Po otvorení balenia, doporučujeme presypanie zvyšku zmesi do uzatvárateľnej nádoby (najlepšie sklenenej) a skladovať na suchom a chladnom mieste

Zloženie: Obilniny, semena, orechy, deriváty rastlinného pôvodu, extrakty rastlinných bielkovín, minerály, ovocie, oleje a tuky, cukry, FOS, MOS

Analytické zložky: Bielkoviny 13%, tuk 9%, vláknina 10%, popol 5%, vápnik 0,9%, fosfor 0,4%, lyzín 0,4%, metionín 0,3%, treonín 0,35%

Nutričné doplnkové látky / kg: Vitamín A 8800 IU, Vitamín D3 1600 IU, Vitamín E 20 mg, E1 (železo) 20 mg, E2 (jód) 1,5 mg, E4 (meď) 7 mg, E5 (mangán) 48 mg, E6 (zinok) 45 mg, E8 (selén) 0,2 mg

Balenie: 1kg

Výrobca: Versele-Laga (Belgicko)  

Dodatočné parametre

Kategória: Zrniny pre všetky druhy papagájov a vtákov
Hmotnosť: 1.1 kg
Balenie: 1kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: