Krmivo pre žaka a veľké africké papagáje Versele-Laga African Parrot 15kg

Kód: 422204
Neohodnotené
€44,90 / ks
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
2.4.2024
Prémiové krmivo pre veľké africké papagáje obohatené o Vitamíny-Aminokyseliny-Minerály. Balenie 15kg

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

Prémiové krmivo pre stredné a veľké africké papagáje (žako, alexander veľký...) v 15kg balení.

Všetky Prestige Premium Loro Parque zmesi sa skladajú z veľmi pestrej škály zrnín a obsahujú množstvo pochúťok pre papagáje ako tekvicové semienka, šípky, sušené chilli papričky a píniové oriešky. Krmivo je obohatené o 8% veľkých VAM granúl, ktoré zabezpečujú ďalší prísun potrebných vitamínov, aminokyselín a minerálnych látok.

Obohatená zmes semien s extrudovanými VAM peletami

  • Zmes semien obohatená o vitamíny, aminokyseliny & minerálne látky = optimálna kondícia.
  • pre stredné a veľké africké papagáje (žako, alexander veľký...)
  • Vytvorené v spolupráci s vedeckým tímom Loro Parque (Tenerife).
  • kúpou tohto produktu podporujete nadáciu Loro Parque
  • balenie obsahuje "Fresh Pack" čím zabezpečíte stálu čerstvosť krmiva

Prečo môj papagáj nejze niektoré zrniny z krmiva a ako správne kŕmiť? je to ako z ľudmi :) - papagáje väčšinou zjedia iba to čo im chutí, ak je toho v miske dostatok. Ak váš papagáj konzumuje a vyberá iba niektoré zrniny, v prvom kroku znížte kŕmnu dávku a pokúste sa ho donútiť zvyšnú dávku dojesť. 

Koľko misiek je potrebných na potravu pre papagáje?

  • Mláďatá - v prípade, že máte doma čerstvo odstavené mláďa, môžete použiť 3 misky (na ovocie, vodu a zrniny). U mláďat je velmi dôležité, aby v období po odstave, čo najviac jedli. Stále kontrolujte úbytok krmiva, aby ste mali prehľad čo mláďa zje.
  • Dospeláci - u starších papagájoch doporučujeme 2 misky (či už chováte papagája ako single alebo v páre) - jednu na vodu a jednu na krmivo. Nedoporučujeme podávať krmivo do viac ako jednej misky, pretože nebudete mať prehľad čo a v akom množstve váš operený kamarát zjedol.   

Ake je u nás v Raji doporučené kŕmenie?

  • ráno podávajte čerstvé ovocie, mrazom sušené ovocie alebo granule. Ráno po spánku je potrebné doplniť vitamíny a spravne živiny a ráno sú papagáje hladné, takže možu do organizmu prijať to čo je pre nich dôležité.
  • poobede im ponúknite zrninovú zmes "na dojedenie sa" - ak vám zostali granule alebo mrazom sušené ovocie, zvyšok zmiešajte so zrnom.
  • a samozrejme nezabudnite na čerstvú vodu :)

Viac sa môžete dočítať v našom Blogu tu.

Skladovanie: Po otvorení balenia, doporučujeme presypanie zvyšku vaječnej zmesy do uzatvárateľnej nádoby (najlepšie sklenenej) a skladovať na suchom a chladnom mieste.

Zloženie: pásikavá slnečnica, biela slnečnica, VAM granule, pohánka, ovos, kukurica, pšenica, tekvicové jadrá, zmes orechov, lúpané arašidy, konopné semeno, kardi, drvené lastúry, popcorn, šípky, chilli paprika.

Analytické zložky: Bielkoviny 14%, tuk 16%, vláknina 14%, popol 5%, vápnik 0,9%, fosfor 0,4%, lyzín 0,40%, metionín 0,30%, treonín 0,40%

Doplnkové látky/1kg Výživné doplnkové látky: vitamín A 8800 IU, vitamín D3 1600 IU, vitamín E 20 mg, 3b103 (železo) 20 mg, 3b202 (jód) 1,5 mg, 3b405 (meď) 7 mg, 3b502 (mangán) 48 mg, 3b603 (zinok) 45 mg, E8 (selén) 0,2 mg

Návod na podávanie Ponechajte voľne k dispozícii, pravidelne obmieňajte. Vždy zabezpečte dostatok čistej pitnej vody.

Výrobca: Versele-Laga (Belgicko)

Balenie: 15kg

Dodatočné parametre

Kategória: Zrniny pre všetky druhy papagájov a vtákov
Hmotnosť: 15 kg
Balenie: 15 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: