Korkové bidlo pre papagáje a vtáky Posedenie z korkového dreva L

Kód: H76102
Neohodnotené
€27,90 / ks
Vypredané
Položka bola vypredaná…
Posedenie z korkového dreva L; 20 x 5 cm

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

Korkové posedenie pre stredné a veľké papagáje s dĺžkou 20cm a šírkou 5cm. Absolútna novinka priamo z prírody!!!

Prírodné korkové posedenie je prirodzeným miestom odpočinku pre vášho opereného kamaráta, je vyrobené z korku (100% prírodný produkt). Vďaka krídlovej matici je možné ľahko pripevniť na akúkoľvek klietku pre papagáje.   JEDINEČNÁ VLASTNOSŤ: posedenia sú vyrobené z veľmi tvrdého dreva, takže po dlhom pôžitku z okusovania sa zachová tvrdé (prírodné) miesto na sedenie a spanie! Je ideálne aj pre papagáje s poškodeným zobákom, pretože vrchná vrstva korku je mäkká. Pretože korok je pomerne pevný a trochu elastický, vydrží oveľa dlhšie ako normálna kôra.   Papagáje tieto korkové bidlá milujú, pretože vďaka nepravidelnému povrchu cítia príjemný a mäkký povrch, čo zabezpečuje masírovanie (prekrvenie) nôh a vďaka svojmu tvaru ponúkajú veľmi dobré držanie pazúrov vašeho papagája. Vďaka tomu je brúsenie pazúrov a zobákov okamžite zábavnejšie.  

Čistenie je veľmi jednoduché: Bidlá je možné vyčistiť od nečistôt mäkkou kefou a trochou horúcej vody. Rýchle schnutie tak umožňuje rýchle opätovné použitie.

Ako sa toto posedenie pre papagáje inštaluje? Úplne jednoducho. Bidlo má na konci krídlovú maticu a dve podložky. Odkrúťte maticu a zložte jednu podložku. Priložte posedenie z jednej strany na mrežu klietky, z druhej strany založte druhú podložku a krídlovú maticu zatiahnite na doraz. Posedenie tým bude stabilné.

Tip: Aby sa pazúriky obrusovali čo najefektívnejšie, doporučujeme ich umiestniť k miskám alebo na miesta, kde sa váš papagáj zdržiava čo najčastejšie. Tým sa zabezpečí pravidelné obrusovanie pazúrikov.

  Rozmery: cca 20x5 cm

POZOR!: Keďže ide o prírodný produkt, a preto je každý výrobok jedinečný, môžu sa v porovnaní s obrázkom mierne líšiť veľkosťou, tvarom a farbou.    Vhodný pre stredné veľké papagáje

Dodatočné parametre

Kategória: Bidlá pre papagáje a vtáky
Hmotnosť: 0.45 kg
Dĺžka: 20 cm
Príslušenstvo: áno
Veľkosť: L
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: