Pochúťka pre vtáky a papagáje Lafeber Tropical Fruit 300 g

Kód: F15006
Neohodnotené
€14,90 / ks
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024
Bio maškrta z vyberaných surovín pre papagáje vo forme guličiek, ideálne ako odmena. Balenie: 300g

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

Dr. Lafeber Tropical Fruit Nutri-Berries for Parrots v 300 g balení pre stredné a veľké papagáje.

Amazoňany, žiakovia či Amazóniky túžia po krmive plnom chuti a zloženia, čo je presne to, čo nájdu v Tropical Nutri-Berries, v guličkách zo zmesi semien a obilnín s kúskami ananásu, papáje a manga a 26% granúl, ktoré môžu držať v nohe a vychutnávať si tak každé sústo. Na rozdiel od granúl, kde sú jednotlivé zložky rozdrvené a opäť spojené, ingrediencie sú v Nutri-Berries ponechané vcelku, čo poskytuje papagájom chuť a zloženie, ktoré klasické granule postrádajú.

Zmes zrnín obohatená o vitamíny a minerály stráca svoj význam, akonáhle vták vylúpe semená a šupky zostávajú v miske. Nutri-Berries sú vyrobené z vylúpaných semien a obilnín, každá gulička je potiahnutá esenciálnymi vitamínmi a minerálmi čím je zaistená vyvážená kŕmna dávka v každom súste. V Nutri-Berries sú použité minerály v chelátovej forme pre lepšiu vstrebateľnosť, stabilné vitamíny pre dlhšiu trvanlivosť, prírodné konzervanty a chute.

  • Obsahuje kúsky ananásu, papáje a manga
  • Vyvážený pomer Omega 3 a 6 mastné kyseliny
  • Prírodné konzervanty a príchute
  • Bez GMO
  • Vyrobené v USA
  • Môže byť podávané ako kompletné krmivo, či ako zdravý pamlsok

Zloženie: Kukurica, lúpané biele proso, kardy, sójová múčka, červené proso, papája, maltodextrín, pšenica, arašidové granule, mango, ananás, repkový olej, kukuričný sirup, fosforečnan vápenatý, glycerol, mletý vápenec, želatína, kukuričný lepok, vajcia, jodizovaná soľ , DL-metionín, kyselina citrónová, zmes tokoferolov (konzervant), vitamín E, kyselina askorbová, niacín, mangán, karotén, zinok, kalcium pantotenát, biotín, riboflavín, selén, pyridoxín, tiamín, vitamín B12, vitamín D3, prírodné farbivá, kyselina listová, meď, lyzín. Nutričné ​​hodnoty: Proteín: 10%, Tuk: 6%, Vláknina: 5%, Vlhkosť: 14%, Omega 3 mastné kyseliny: 0,31%, Omega 6 mastné kyseliny: 4,5%

Balenie: 300g

Výrobca: Lafeber (USA)

Dodatočné parametre

Kategória: Pochúťky (snacky) pre papagáje a vtáky
Hmotnosť: 0.3 kg
Balenie: 284 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: