Vaječná zmes pre kanáriky Manitoba Penna Bianca suchá biela 15kg

Kód: 4215/S
Neohodnotené
€59,90 / ks
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024
Špeciálna suchá vaječná zmes pre biele kanáriky a vtáky, u ktorých nechcete meniť prirodzenú pigmentáciu.Balenie 15kg

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

MANITOBA PENNA BIANCA DRY 15kg - suchá vaječná zmes pre biele kanáriky a vtáky, u ktorých nechcete meniť prirodzenú pigmentáciu. (biele kanáriky,...)

Obsahuje živočíšne a rastlinné bielkoviny, vitamíny, minerálne zložky a ďalšie prírodné zložky. Pridávanie vajec alebo vitamínov sa neodporúča, pretože výrobok obsahuje všetky potrebné živiny.

V odchovnej fáze by táto zmes mala tvoriť štvrtinu celkovej dennej stravy. V prvý deň života mláďat sa podávanie neodporúča.  Toto vaječné krmivo sa vyznačuje vysokou kvalitou, preto ho používa veľké množstvo špičkových chovateľov. Toto vaječné kmivo je na rovnakej kvalitatívnej úrovni ako vaječné krmivá od značiek ORLUX alebo WITTEMOLEN. Podávanie: Počas obdobia odchovu podávajte denne deň podľa potreby trikrát týždenne. Krmivo podávajte vždy čerstvé a zabezpečte čerstvú vodu. Tip: Vaječnú zmnes je vhodné navlhčiť naklíčenými semenami, niekoľkými kvapkami vody, nastrúhaným ovocím a / alebo zeleninou.

Zloženie: pekárenské výrobky, vajcia a výrobky z vajec, extrakty z rastlinných bielkovín, obilniny, cukry (med 1%), minerály, oleje a tukoy, semená, arómy.

Analytické zložky: vlhkosť 10,0%, surová bielkovina 18,0%, tuky a surové oleje 6,5%, surová vláknina 2,2%, surový popol 6,7%.

Výrobca: MANITOBA (Taliansko) Balenie: 15kg

Dodatočné parametre

Kategória: Vaječné zmesi pre žlté, červené a biele kanáriky
Hmotnosť: 15 kg
Balenie: 15 kg
Hmotnosť balenia: 15 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: