Vaječná zmes pre veľké papagáje Wittemolen Parrot Coarse 10kg

Kód: 30012
Neohodnotené
€74,50 / ks
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
2.4.2024
Wittemolen vaječná zmes pre veľké papagáje. Balenie 10kg.

Detailné informácie

Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY
TOVAR ODOSIELAME V DEŇ OBJEDNÁVKY

Podrobný popis

Wittemolen Eggfood Coarse" od Witte Molen je vaječným doplnkovým vaječným krmivom pre všetky veľké papagáje zabalené v 10kg plastovom vedierku. Obsahuje bielkoviny, hmyz, byliny a vysoko kvalitné semená.

Wittemolen je spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou vaječného krmiva niekoľko desaťročí a patrí medzi špičku vo výrobe vaječných zmesí.

- pre všetky zrnožravé vtáky - obsahuje bielkoviny, vitamíny, minerály a všetky esenciálne aminokyseliny a mastné kyseliny v správnom zložení - hrubá štruktúra (vhodné pre väčšie druhy papagájov)

Zloženie: Pekárske výrobky, cukor, oleje a tuky, zrná, semená, minerály, rastlinné produkty, droždie, výrobky z vajec Podávanie: Vaječné krmivo sa môže vtákom (s mierou) podávať počas celého roka, ale môže sa kŕmiť každý deň počas obdobia hniezdenia a odchovou (25% potravy). Dbajte na to, aby vtáky nestrávili príliš veľa tuku počas obdobia odpočinku.

Tip: V období odchovu potrebujú papagáje zvýšený príjem vitamínov, a na to je  podavanie vitamínov cez vaječnú zmes ideálne. Do vaječnej zmesy môžete zamiešať akýkoľvek vitamín alebo ju dochutiť oblúbeným ovocím alebo zeleninou, aby ste zvýšili príjem u vašich operených priateľov.

Skladovanie: Po otvorení balenia, doporučujeme presypanie zvyšku vaječnej zmesy do uzatvárateľnej nádoby (najlepšie sklenenej) a skladovať na suchom a chladnom mieste.

Balenie: 10kg - plastové vedierko

Vhodné pre väčšie druhy papagájov (ara, kakadu, eklektus, žako, amazoňan...)

Výrobca: Wittemolen (Holandsko)

Dodatočné parametre

Kategória: Vaječné a ovocné zmesi pre papagáje a vtáky
Hmotnosť: 10.901 kg
Balenie: 10 kg
Hmotnosť balenia: 10 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: